Lammstek och lammkorv med ugnsbakade jordärtsskockor, vitlök och timjansky
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och peppar
  • 4 st lammkorv , merguez eller choritzo
  • 4 st lammstek med ben , i skivor
  • 0.5 msk maizena
  • 1 tsk japansk soja , mörk
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 salt och peppar
  • 1 vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 2 msk vatten
  • 1 kvist(ar) timjankvist(ar) , bladen
  • 3 dl rött vin
  • 1 msk morot , fint tärnad
  • 1 dl kalvbuljong , fond och vatten
  • 1 msk Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st timjankvist(ar) , bladen
  • 2 msk smör
  • 1 msk ströbröd
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 4 st vitlök(ar) , hela med skal
  • 1 nypa(or) flingsalt
  • 1 tsk citronskal , rivet
  • 8 st jordärtskocka (or)
  • 2 msk persilja , finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.