Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
den här blev jag faktiskt lite nöjd med. Det är superduper enkelt och blir perfekt både som tårtfyllning men också som efterrätt med lite färska jordgubbar
Häll hela innehållet i kokosgräddsburken i en liten kastrull. Här gjorde jag i alla fall ett litet försök att spotta upp mig och klä pannacottan i nyårsdress
Smält smör och choklad på låg värme i en liten kastrull på spisen. Låt svalna och tjockna lite innan glasyren hälls på kakan som har hunnit svalna ordentligt
I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Bred ev bröden med lite smör. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort. Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Vi gjorde lite ändringar i förhållande till Linus recept mest pga att inte alla ingredienser fanns hemma plus lite tidsbrist, men prova gärna Linus version, för den låter helt fantastisk
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Den stora utmaningen är att inte äta upp dem när de fortfarande är lite varma. Låt svalna och servera med grädde blandat med lite vaniljsocker och limeskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.