För att lyckas med det tror jag att man ska låta barnen vara med och vara delaktiga i köket så de får se hur matentillagas och vilka ingredienser som finns i maten de ska äta
Tomatsås. Krossade tomater. När pizzan är klar brer du på tomatsåsen och toppingen du vill ha. 3 msk chiafrön blandat med 1 dl vatten (som stått ett tag så den bildats till en geléaktig massa). 1 msk tomatpuré. 3 msk chiafrön blandat med 1 dl vatten (som stått ett tag så den bildats till en geléaktig massa)
Precis lika bra som det är att baka i långpanna är det att lagamat i långpanna. På samma sätt som man lagar en gratäng, blandar alla ingredienser i en och samma form och sedan låter det sköta sig självt i ugnen, lagar man mat i långpanna
Jag blev tungen att räkna efter hur jag låg till medmatutmaningen innan helgen för det kändes som att det varit väldigt många avhopp senaste tiden på p
Inte heller förrätten som bestod av grillad fetaost med olivolja och kryddor fick jag på bild. Hela veckan har vi ätit väldigt god mat eftersom grekerna är mästare på matlagning
Av outgrundliga skäl så går potatisen snabbare att skala då om man gör det snabbt efter att barnen somnat mot om man gör det efter jobb och dagis när de är med, hungriga och rätt trötta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.