Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Idag har jag lagaten omelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Själv tycker jag att det är lite svårt att lagaden så att det varken bränner fast eller blir för smetig
Och när jag stod där, fick jag en sådan lust att laga något på den gamla spisen. Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukost och svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
) Lättsom tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Tyvärr är boken slut på förlaget men har ni tur så har dom den på biblioteket, annars får ni snällt vänta till vi provlagat allt, kan kanske ta nåt år mendensom väntar på nåt gott
Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra och som det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.