Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Det man gör är att värma upp filmjölken och gräddfilen i en kastrull tillsammans med en nypa salt/valfri krydda och därefter sila den genom en silduk, en halvgles bomullsväv i ett durkslag fungerar utmärkt
Ingredienser Portioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Krydda varje med örtsalt och sen väljer du valfri smaksättning. Färskost gjord på turkisk yoghurt. Med en slickepott samlar du ihop osten till en någorlunda rund form (det är kladdigt och pilligt så du måste vara händig) lägg yoghurt klumpen direkt på persiljan och försök att rulla den i örterna
Forma osten med en sked till bollar och frys in. ) 200 gr philadelphia färskost ( vitlök ). Panera därefter bollarna i ströbröd sen ägg och sen ströbröd igen
Ja den är så god att du kanske äter den rakt av med sked ur burken. Människan tål fytinsyra bättre än skadeinsekter, men en del är känsliga för den och kan få problem med magen
medelstora potatisar. Lägg potatisarna i fomen med snittsidan uppåt. Lägg en äppelklyfta på varje lövbiff, linda biffen runt och fäst med en tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.