Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Riväpple och vitlök och blanda med yoghurten, låt stå i kylen till det är dags att servera. Lägg över de andra biffarna, förslut väl med färsen och snurra
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjuditi, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och litekrisp
Tidigare gjorde jag gärna dem som nötäpplenfylldamedhasselnötsblandning, men nu är jag allergisk mot både hasselnötter och valnötter så det får blimandeläpplen
Fyll äpplenamed mandelmasseröran och sedan strödde jag över lite kardemumma. Jag kryddade med färsk ingefära men man kan ju ta torkad eller kardemumma eller kanel vad man nu gillar
Fyll äpplenamedblandningen. Lägg på locken och täck formen medaluminiumfolie. Skär av ett lock på äpplena, kärna ur dem och ställ dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.