Börja med att hårdkoka äggen, 10 minuter, låt de sedan ligga i kallt vatten och svalna. Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 10 ägg
Lördag – dags för smoothies. Smoothies - min frukostfavorit. När jag behöver en god frukost, mellanmål eller något litet gott så gör jag ofta en smoothie
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
100 g rotselleri. 100 g palsternacka. 100 g smält smör. Lägg i en ugnsform och ställ in i ugnen på 175 grader och stek ca 10 min, innertemperaturen ska vara 70 grader men eftersom självaste kycklingen är så tunn så blir den genomklar rätt snabbt. 100 g rotselleri. 100 g palsternacka. 100 g smält smör
Kiwi-krusbärsmarmelad1 liter snoppade krusbär6-8 skalade och skivade kiwi1 dl vatten7-8 dl syltsockerev 1 krm natriumbensoatKoka krusbär, kiwi och vatten i ca 10 minuter
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Ingredienser 8-10 portioner. 8-10 portioner. Jag fortsätter på det franska temat och serverar en härlig grön ärtsoppa baserad på den klassiska franska varianten men av egen modell
Låt koka i ca 10 minuter. Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan. Sen åt jag det en gång när jag var ute och seglade med min far och hans fru i skärgården, då var dom självplockade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.