Jag har sett många Asien bloggare använder Tangzhong starter isina bröd men jag är inte säkert att jag ska prova till jag sett den här Apple Custard Buns recept blir jag sugen för att göra dem
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Är det någon mer än jag som funderar på hur man har kommit på olikasmakkombinationer. Är det av misstag eller har man testat sig fram för att hitta de riktigt goda kombinationerna
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Tvätta, skala och skiva äpplerna tunnt. Lägg äpplerna i en kastrull och tillsätt vattnet (vattnet är till för att äpplerna ska brännas vid) och koka upp
Äppelpaj är nog minfavoritpaj och den här gången provade jag att göra en amerikansk äppelpaj med gallerlock och serverade den med en slags vaniljgräddetill som blev väldigt god
The apple season isfinallycoming, and there are plenty of applesin the shops – and I can imagine many of you who are lucky enough to have applesin your gardens are enjoying every bit of it
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.