Forma löjromsägg med hjälp av två skedar och lägg dem på cheesecaken. Cheesecaken kan göras i vilken form som helst och antingen tas ut med runda mått, skäras i kuber eller om den görs i en 23 cm springform, serveras som tårtbitar
(Det sägs gå lättare att göra snygga "löjromsägg" om man låter rommen rinna av en stund i en sil, men som ni ser på bilden hade jag alldeles för bråttom
Jag serverar en kub avocadomousse med löjromsägg, marinerad grillad kycklingfilé med sparris- och spenartisotto och till efterätt blir det en drömgod hemmagjord pistageglass
När det var dags för lunch dukade vi fram matjesill, färskpotatis, rädisor, köttbullar, prinskorv, gräddfil, gräslök, löjromsägg, crustader fyllda med creme fraiche, rödlök och löjrom samt alkoholfri öl som dryck
Forma löjromsägg med hjälp av två skedar och lägg dem på cheesecaken. (12 bitar)Botten. 200 g kavring, cirka 8 kantskurna skivor75 g smält smörFyllning
Gör fina löjromsägg med en sked och lägg på rårakorna. 1. Lägg kesellan i en bunke. Skölj citronen, riv det yttersta gula av skalet och lägg det i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.