Nu har våren äntligen kommit och då är det sparristider. Jag började säsongen med en sparrissoppa. Det finns flera härliga recept på den här soppan, men jag gjorde min egen variant
Maj och fram till midsommar ungefär, är allra bästa sparristiden, så nu passar jag på att njuta av den läckra primören, både på längden och tvären, gratinerad, ugnsbakad, i omelett, på pizza
En finfin gåbortpresent. spagettipumpa, lök, paprika, chili och rosmarin från egen odling. Tacksamt för oss som inte har möjlighet att själv odla godsaker som dessa
Då var det dags igen. En vecka ungefär klarade Ida på fritids innan första förkylningen var här. Men vi får väl hoppas att vi gör bort höstförkylningen nu på en gång och är friska resten av året
Sonens fyramånadersdag firades med pompa och ståt. Eller, nja pompa och ståt är kanske att ta i men lite firande i form av delikat middag blev det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.