Vad skulle vi göra utan finska klassikerrecept. Lättare än så här kan matlagning inte bli. Botten. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked
För nästan två månader sedan var vi på ett så otroligt vackert bröllop i Italien. Jag, Lisa och Linda åkte ner några dagar innan för att besöka Rom och vingården Vignamaggio ()
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Man kan göra det lätt för sig eller så gör man det svårt för sig, jag gillar att göra det lätt. Så är kommer ett väldigt lätt recept på lax som jag gjorde i veckan
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Detta recept kommer från Jessica Frejs härliga bok Supergott och Supersnabbt. Hon skapade receptet tillsammans med två kompisar redan i lågstadiet och det håller verkligen än
Löjligt gott. Som sagt, paj var det ja. Den här pajen åt jag första gången när min kompis Oscar (Flacken) fyllde 20 och bjöd på mat en härlig sommarkväll i juli för över två år sen
Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.