Rör om tills det smälter och låt svalna till rumstemperatur. Jag har haft min en vecka i kylen - när jag var bortrest - och det gick bra att använda den efteråt
Låt det dra ett par minuter, drick sedan och njut. Här i Sverige har vi inte någon tradition av att använda kardemumma i matlagning, utom då möjligtvis i något bakverk
Låt koka på svag värme en halvtimma. Grovriv den sparade rödbetan och låt soppan koka en stund till. 400 g kött, gärna av olika slag (skinka, nöt och kyckling) jag hade dock bara skinka och nöt denna gång (nötköttet syns inte på bild) Tror lite rökt bacon eller fläsk skulle funka att ha med också
Låt blandingen stå och svalna lite. "tomten fryser, men integöre dig nått o integöre mignått". Rör med jämna mellanrum så att det inte kokar fast i botten
Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.