Allt du behöver för attgöradin egen chokladfrappucino är. Okej, så jag tänkte skippa den långa beskrivningen idag och bara berätta för er att den här chokladfrappucinon är helt underbart god och ett måste när man vill behaga choklad- och kaffesuget i ett enda svep
Det är ganska viktigt attdu väljer rätt sorts kokosmjölk, du vill inte ha en grynig variant. Havremjölk och rismjölk tycker jag inte passar eftersom att de är vattniga
Gilla Hälsa som livsstil på Facebook och glöm inte bort att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Ni som använder proteinpulver känner säkert igen ordet vassle men det vassle som finns i proteinpulver är inte riktigt det samma som det vasslet vi använder i matlagning
Fördelarna med ghee är att det består nästan uteslutande av mättat fett vilket lämpar sig bra för stekning vid höga temperaturer eftersom mättade fetter inte oxiderar lika lätt som omättade- och fleromättade fetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.