Raw cake tårta med jordgubbar ??

Himmelsk god, nyttig och naturligt cake tårta utan raffinerat socker, mjölkprodukter och uppvärmning
nc.matblogg
nc.matblogg

Raw cake tårta med jordgubbar ?? Himmelsk god, nyttig och naturligt cake tårta utan raffinerat socker, mjölkprodukter och uppvärmning

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tårtbotten
  • 160 g färska urkärnade dadlar (färska dadlar kan bytas ut med olika torkade frukter)
  • 200 g mandel (saltade)
  • 1-2 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 300 g Cachenötter (blottlägga över natten) eller mins i 4 timmar
  • 75 ml kokosolja
  • 2 dl citronjuice från färska citron
  • 1 mts vanilj ekstrakt
  • 1 tsk agavesirap
  • 300 g frysta jordgubbar eller färska

Beskrivning

    Tårtbotten:

    Kör dadlar och mandel i matberedaren. Tillsätt inte allt vatten på en gång, då du kanske inte behöver allt. Knåda ut den i form med avtagbara kanter. (springform, 20 cm) 

    Fyllning:

    Kör i matberedaren alla ingredienser förutom jordgubbar. (Tjock jämn smet) Ta hälften av smeten och bred ut den över botten i kakformen. Tillsett de frysta jordgubbar i resterande fyllningen i matberedaren och kör allt till jämn smet. Bred jordglobs smet över och in i frysen i ca 3 timmar.
    Toppning: Naturella nötter eller färska bär

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.