Slå den lite lätt mot bänken för att få bort eventuella luftbubblor. Vill du imponera på dina gäster ska du göra den här härliga cheesecakenmed smak av pekannötter och smörkola
Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Nu kan du välja att antingen lägga smeten i de glas som du vill servera i eller i en bunke och sedan skeda upp och varva medbär och kex vid servering
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Vispa grädde och socker lätt. Cheesecake är ju barnsligt gott och dessutom ett bra sätt att använda våra sista härliga bär för att sätta lite färg och guldkant på tillvaron
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färska bär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan med färska bär
Hon har alltid varit den mest sociala personen och en riktig ledare som har fått alla med sig, pratat med alla och fått nya kompisar hur lätt som helst
8 15 digestivekex 125 g smält smör Fyllning 400 g färskost 2 ägg 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 l blandade bär Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Täck medbär och/eller frukt. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Till exempel blåbär, hallon, aprikos, jordgubbar, körsbär, kiwi och vindruvor
Ta ut cheesecaken och ställ den i rumstemperatur ca. Krossa digestivekexen fint (gärna i matberedare) och blanda de krossade kexen med det smälta smöret
En lättsam och god avslutning efter att ha ätit en rejäl köttbit. När Patrik fyllde år i slutet av oktober så bjöd vi på den här cheesecaken istället för tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.