Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Nu kan du välja att antingen lägga smeten i de glas som du vill servera i eller i en bunke och sedan skeda upp och varva medbär och kex vid servering
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Klicka cheesecake fyllningen med en matsked över smeten. Chansade och bakade två stycken samtidigt, den ena skulle dottern ta med sig till praktiken som Tack-fika
Den här bakade jag i torsdags, som rubriken lyder alltså en mörk chokladtårta som jag sedan spritsat vispad grädde på och lagt en hög med blandade bär i mitten
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färska bär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan med färska bär
Höstfrukten är färdig att skördas och bären fullkomligen exploderar ute i våra skogar, med detta kan man inte annat än älska hösten och dess naturliga skafferi fylldmed både lycka för ögon och mun
8 15 digestivekex 125 g smält smör Fyllning 400 g färskost 2 ägg 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 l blandade bär Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.