Nu har grillsäsongen dragit i gång på allvar. För oss som vid sällsynta tillfällen kan tycka att det är värt pengarna att tillaga de dyrare bitarna, ryggbiff eller till och med oxfilé, finns det kryddningar som kan göra det lite intressantare
Fler grilltipsInnertemperaturer på olika kött/fisk/fågel 3dl couscous. Det är grilltider, hemma är det jag som är självutnämnd grillmaster en titel jag fått tack vare min pappa som är grillmaster när jag hälsar på
Grillad ryggbiff, ugnsrostad sötpotatis, grillade grönsaker, sallad & beasås. . Jag älskar grillade grönsaker på spett men kan tycka det är lite "bök" att göra dem ibland
Här är en supergod rub som passar både till grönsaker, kyckling, gris och ko. Jag har gjort en burk som jag har och använder till det mesta som jag grillar
Runebergs bakelseRunebergstårtan, ett tjockt, cylinderformat bakverk uppkallat efter J. L. Runeberg, började bakas av gästgivaren och sockerbagaren Lars Henrik Astenius i Borgå på 1840-talet och hörde till skaldens favoritbakverk
Jag hittade detta receptet i Birgitta Höglunds nya kokbok Birgitta Höglunds Bästa Grilltips. Vi mumsade på västerbottenpaj, havskräftor och aioli – såå himla gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.