men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrig misslyckats med trots att det är lite si och så med mina talanger i köket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
På bageri-och konditorkursen hos Urban Deli Bageri fick vi också lära oss att göra chokladmousse. Det ”braiga” med chokladmousse är att man kan frysa den utan attden tappar sin goda smak och konsistens
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
För det är så man gör, eller hur, om man inte köper denfärdigkokt. Klicka över vitlökssmöret på humrar och klor och gratinera högt upp i ugnen i ca fem min, men bara tills smöret smält och fått lite färg
Doppa sönderrivna pappersbitar i det kladdiga äckliga klistret som har ett namn du förmodligen uttalar lika bra som Gudrun Schyman efter två flaskor vin
Grytan till huvudrätt började jag förbereda på morgonengenomatt jag stekte köttet. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, till middag igår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfria sommarfavoritenFentimans Ginger Beer, som finns att köpa på bl a Systembolaget
När potatisen är färdig, lägg i löken och stek vidare tillslöken är genomskinlig. Om man, som jag gjorde, använder panko så blir paneringenväldigt knaprig men om man väljer vanligt ströbröd blir den något tätare
För dig som är nyfikenatt börja äta mer super mat och rå food och vill lära mer om hur du kan äta för attfåen bättre hälsa – du kan också läsa och ta del av det du vill och strunta i det du inte tycker passar in i ditt liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.