Jag fullkomligt älskar pasta i alla dess former (även om jag har lite svårt för det efter min operation - tyvärr), och pasta är ju bra snabbmat, och perfekt när man vill göra en riktig kylskåpstömning
Förra veckans kylskåpstömning resulterade inte bara i kycklingbollar, som i senaste inlägget, utan också i denna mustiga lammfärsgratäng, som jag googlat fram på nätet
Kylskåpstömning innan veckohandlingen kan bli väldigt delikat. Koka pasta till 4 personer (250-300 g). Ringla olivolja över den färdigkokta pastan så den inte klibbar ihop
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skiva knackkorv, körsbärstomater och fetaost. Koka upp matlagningsgrädde och mjölk, tillsätt hälften av den rivna osten och rör om sakta tills osten smält
Nu pågår operation kylskåpstömning på Glumstensvägen i Glommen, faktiskt riktigt nyttigt då och då. . Det blev två olika sorters toasts, en med pesto och parmaskinka och en med skinka och mozarella
Jag hade tänkt göra köttfärssås men är inne i en period då jag börjar tröttna på det så istället blev det lite frilansning och kylskåpstömning som resulterade i en gratäng smaksatt med ajvar relish
Middagen blev en kylskåpstömning av samtliga grönsaker, lökar och de färska potatisarna. Nu är det högsäsong för rotfrukter, kål, rötter, lök och potatis
Resultatet av dålig planering och kylskåpstömning är en skål med pasta och linsröra hos mig idag. Tänkte när jag stod och lagade maten idag att jag alltid och endast äter linser när allt annat är slut
Det man har lovat har man ju lovat. Så igår när man var hockeyänka (jo SAIK vann å gubben kom hem hes) så tog jag fram symaskinen och sydde nytt foder till korgen som Emelie fått och tagit med sig till Uppsala
Det är resultatet av en kylskåpstömning. God morgon. Har ni haft en bra helg. Min var helt ok, har mest jobbat extra Den här veckan börjar jag med att posta en paj från i helgen
Eller om helt enkelt gör en kylskåpstömning, lyxen när man lyckas göra matlådor också. Jag gillar att blanda saker, se om det blir gott, göra om och byta ut ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.