Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingarmed smak av lime, ingefära och chili. Nu tar du ut kycklingvingarna och lägger på ett fint fat och sedan häller du lagen över de hotta vingarna och sedan är det bara att börja mumsa
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Dagen till ära bjuder jag på panerade kycklingvingarmed ranchsmak. Idag är det torsdag och det har varit en ganska hektisk vecka, så här med betygssättning och sommarfester
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 69 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
av med mer salt, vinäger, soja eller socker. Skala och finhacka lök. Stek den mjuk i olja. Lägg i resterande ingredienser och koka ca 30 minuter tills såsen tjocknat
Mixa med mixerstav. Så här gör du. 15 minuter. Skär tomaterna i små bitar. Blanda alla ingredienser till BBQ-såsen i en rostfri kastrull och koka cirka 10 minuter under omrörning
Servera tillsammans medkycklingvingarna och en klick yoghurt. Dela kycklingvingarna på mitten och marinera sedan i granatäppelsirap, lök och vitlökspulver, paprikapulver och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.