Kycklingsallad med kronärtskockshjärtan & yoghurtdressing
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 6 st kycklingfilé(er) , skinn- och benfria 2 st rödlökar , halverade och tunt skivade i halvmånar 0,5 kruka(or) myntablad , ca. 20 gram, finhackade 20 gram bladpersilja , finhackad 1 knippa(en) gräslök , skuren i långa bitar 100 gram valnötter , i bitar 500 gram kronärtskockshjärta , i olja, avrunna och halverade 2 st chilifrukter , i ringar 300 gram fetaost 1 nypa(or) svartpeppar , nymald 1 nypa(or) havssalt 1 skvätt olivolja , till pensling 300 gram vattenkrasse Yoghurtdressing 0,5 st citron(er) , saften 1 tsk torkad mynta 1 klyfta(or) vitlök(ar) , stor 4 msk olivolja 1 msk sumak 300 gram grekisk yoghurt 2 st citron(er) , rivet skal Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.