Så här innan jul gillar jag det enkla i matväg, och nu när jag inte ska "sjåa" så mycket, då blir det här en härlig lågkolhydratsallad som är en rätt som är lätt som en plätt
Servera salladen med dressing och bröd. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 huvud isbergssallad 1 grillad kyckling 100 g rädisor 2 avokado 2 dl Kvibille® cheddar riven 1 dl valnötter Currydressing 2 dl Arla Köket® matyoghurt 2 tsk curry ¼ tsk salt 1 surdegsbrödGör så här Bryt salladen i grova bitar och skölj den
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Kycklingsallad. Om man dessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än om man använder sig av en mejeribaserad dressing med crème fraîche eller yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.