Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlökklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader. Trä upp två rullar per grillspett eller sätt ihop med en tandpetare (det gjorde jag)
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Servera kycklingrulladernamed ris och sallad. Krydda med basilika och smula över fetaost. Fäst med en tandpetare och lägg rulladerna i en ugnsfast form
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Jag har tänkt göra kycklingrullader en lång tid nu. Det är den där reklamen från kronfågel, för deras tunnt skurna kycklingfiléer, som har gjort mig sugen på det
Ikväll blev jag inspirerad av Guldfågelns TV-reklam om Kycklingrulladermed dijonsenap och äpple. Men vi hade några fantastiska dagar också med stålande solsken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.