Kycklingpaj med chorizo
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling penslas med en blandning av 3 msk olivolja, några droppar tabasco, en pressad vitlöksklyfta, soja och peppar.
  • peppar
  • 1 msk vatten, några msk smör och eventuellt några kvistar färska örter. Vi har valt basilika. Sätt in kycklingen i ugnen
  • 175 grader
  • grader
  • 70-80 minuter Pajskal
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk vatten
  • 1 äggula Hacka ihop mjöl och smör. Tillsätt vatten och äggula och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i botten på en form och nagga den med en gaffel. Låt stå svalt en stund. Förgrädda pajskalet i ugnen ca 10 minuter på
  • 1 kyckling
  • 10 cm purjolök
  • 100 g chorizo
  • 150-200 g creme cheese
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • riven ost (parmesan)
  • sallad (på fotot rödkål, rödlök, spenat och lite dressing från gårdagens sallad)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.