Kycklingmarinad
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port
  • 1 kg kycklingfilé
  • ½ dl muscovadosirap
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2-4 vitlöksklyftor chiliflakes
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl muscovadosirap (13 SP)
  • 2 msk dijonsenap (1 SP)
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • 4 msk olivolja (16 SP)
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2-4 vitlöksklyftor chiliflakes
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.