Dessutom använde jag både broccoli och blomkål (det stod enbart broccoli i recepet) som jag förkokade innan jag skar ner det i mindre bitar som fick fräsa med i pannan
Avsluta med ett lager ragu. Servera med en grönsallad. Täck botten på en smord ugnsform, 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. Varva 2 lager med ragu och plattor
Tacokryddad kyckling med grönsaker. Torsdagen hade jag min vanliga kortdag och fredagen blev inte heller någon full arbetsdag, så med facit i hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte mig på att jobba
Jag har inte hunnit provlaga något med den men smakat lite granna. Jag hade lite bråttom när jag gjorde detta och tänkte inte på att smula sönder oreganon innan jag blandade den med de övriga kryddorna
konserveringsmedel och E-ämnen och kan justera mängden salt och socker själv efter egen smak. Smaka av färsen med kryddan om du vill ha den starkare, kryddigare, saltare, sötare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.