Vänd ned spaghettin och blanda runt ordentligt. Blanda samman kycklingfärsen med havregröt, ägg, 1 kruka persilja, citronskal, 1 riven vitlöksklyfta och salt. Rulla köttbullar och stek i olivolja i ca 10 minuter på medelvärme. Höj värmen under stekpannan och tillsätt 2 skivade vitlöksklyftor och zucchini. Fräs i 3 minuter och tillsätt schalottenlök, solroskärnor och bladpersilja samt citronsaft
Blanda blad och skott med sojabönor. Servera med nudlar, srirachamajonnäs och rostad lök. Stek Kronfågels Kycklingköttbullar runt om i olja i cirka 3 minuter. 300 g Kronfågel Kycklingköttbullar. 60 g blandade blad och skott (spenat, mynta och groddar). 300 g Kronfågel Kycklingköttbullar rapsolja, till stekning. Sallad60 g blandade blad och skott (spenat, mynta och groddar) 2 dl sojabönor, tinade
Knäppt jag vet, men så mycket enklare än att skriva av och schysstare än att riva sönder tidningen. Så fram med era torkade svampar och ett par tråkiga kotletter som behöver pimpas
Räk- ochsvampsås. I med grädde, osten och fonden. Häll över pastan och toppa med räkorna. Salta och låt ligga 15 minuter innan du sköljer av och torkar. 20 räkor2 stora champinjoner1/3 liten gul lök3 cocktailtomater1,5 msk Cantadou grekisk vitlök1 msk vitt vin1 skvätt skaldjursfond0,5 dl gräddeev salt och pepparStek lök, champinjoner och tomat i smör
Löken stektes gyllenbrun, och sedan slängde vi i svamparna. Svampsåsen. Då svamparna stekts en stund kryddade vi dem med salt och peppar, och slängde sedan i grädden
Ingredienser kycklingköttbullar. Blanda färs, ströbröd, ägg, salt och Vitpeppar i en bunke. Rulla till fina köttbullar och lägg på plåten med bakplåtspapper
Till detta gjorde jag ”crashed potatoes” och en svampsås på champinjoner. Förra lördagen tillagade jag mitt livs första älgfilé och om man får lov att vara lite nöjd med sig själv så lyckades jag riktigt bra med köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.