Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
I en klassisk ungersk gulasch har man även potatis, men det finns inte med här. Denna kycklinggulasch kan man äta som soppa eller som en gryta, beror helt på hur mycket man späder ut den
hmm ja ja han åt kycklingen med lite ris. se henne Kycklinggulasch. Klockan som han fick från mormor har han med sig, börjar att lära sig klockan så han kommer i rätt tid
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Grillad chorizomed krämig kronärtskocks-sallad och grillad färskpotatisPortioner. Blanda olivolja och chili och pensla potatisarna med det före grillningen
Vänd ned kycklingkött, chorizo och spenaten och smaksätt med apelsinsaft och sambal. Stek halloumin i samma stekpanna (så får den lite apelsin- och sambalsmak) Lägg halloumin ovanpå allting på tallriken och garnera med räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.