Värm såsen med citronskal och rosmarin. Servera med lättstekta grönsaker och potatis eller ris. Stek kycklingfiléernai smör i en stekpanna ca 7 minuter per sida. 4 kycklingfiléer. 2 tsk rivet skal av citron. 1/2 tsk rosmarin
Värm såsen med citronskal och rosmarin. Servera med lättstekta grönsaker och potatis eller ris. 4 kycklingfiléer. 12 tsk rivet skal av citron. 11/2 tsk rosmarin. 14 kycklingfiléer 1 msk smör Salt Peppar 2 1/2 dl Kelda örtkryddad sås 2 tsk rivet skal av citron 1/2 tsk rosmarinStekkycklingfiléernai smör i en stekpanna ca 7 minuter per sida
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Låt gärna kycklingenliggaimarinaden några timmarinnantillagning för extra smak, men har man intetid så går det bra att tillaga den direkt också
Har precistittatfärdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litetexperiment som blev riktigt lyckat
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen
Riktigkrämig gratäng är denna. Den är snabblagad och väldigt god. Blev en stor hit här hemma. Trodde aldrig barnen skulle äta sötpotatis men dom gillade den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.