Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Riktig krämig gratäng är denna. 4 kycklingfiléer. Sätt ugnen på 225 grader. 4 kycklingfiléer 2 paket bacon
Lägg kycklingfiléernapå ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Fräs löken i en stekpanna tills den mjuknat och häll därefter på grädde, fond, vitt vin, soja och torkad timjan
Lägg kycklingfiléerna i en form. Det var det godaste och enklaste jag ätit på länge. 4 st kycklingfiléer. Sätt ugnen på 175 grader. 4 st kycklingfiléer
Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mitt liv, så skulle det vara ägg. En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott
Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.