En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i baconmed balsamicosås. Linda baconskivorna runt kycklingen och stek kycklingen tills att baconet har fått fin färg, krydda dem med lite svartpeppar
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Skiva mozarellaosten och lägg en skiva på varje kycklingfilébit och linda om medbacon. Stek kycklingbitarna på medelhög värme så att de blir gyllene runt om
Baconlindadkycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Vik över locket, toppa med hackad färsk basilika och linda in i två skivor bacon, som eventuellt kan fästas med en tandpetare
När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
skär ett djupt jack i kycklingfilen, fyll med mozarell, linda sedan 1 bacon bit runt hela filen, lägg i en ungsfaft form, pepra och salta efter behagvispa ihop cream frash och grädde salta och pepra efter smak, pressa i 2 vitlöksklyftor, häll smeten runt kyckingen. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad. Dela 1 bacon bit runt hela filen, lägg i en ungsfaft form, pepra och salta efter behagvispa ihop cream frash och grädde salta och pepra efter smak, pressa i 2 vitlöksklyftor, häll smeten runt kyckingen. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.