Skala samtliga grönsaker och skär ner i mindre bitar. Lägg på plåt tillsammans med kycklingen och pressa över citronsaft, häll på soya, lite olivolja, salt och peppar
Tack vare närheten till Centarl- och Sydamerika så blir inspirationen ofta influerad av just det. En del har en klar soppa och en del har “blended”, själv föredrar jag den senare
salt och peppar. Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.