Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk. Rosta korianderfrön, spiskummin och vitpepparkorn i en torr stekpanna, gärna av gjutjärn
Och med denna kulinariska kycklingrätt som blev så god att vi blev förvånade bägge två. Under tiden kycklingen marinerades så förberedde vi kryddblandningen till pottan
Kyckling. Därefter sila av vattnet och lägg på en tallrik. Lägg sedan kycklingen på en tallrik. Kyckling. - 2st kycklingfilé. 1) Lägg gröna bondbönorna i en kastrull, häll 5 dl vatten och 3 tsk salt i kastrullen. 2) Skär kycklingfilén i bitar. 3) Krydda kycklingfilén med 1 tsk salt, 2 tsk svartpeppar och hackad vitlök. 4) Stek kycklingfilén i en stekpanna med 2 msk matlagningsolja. 5) När kycklingen börjar få färg, häll 2 msk lousiana the perfect hot sause över kycklingenoch låt sitta i 2 min. 2st kycklingfilé. 2 msk lousiana the perfect hot sause över kycklingenoch låt sitta i
Dela kycklingen i strimlor och blanda med grönsakerna. Ta upp filéerna och skölj ur pannan. Blanda först i den nykokta pastan och spenaten, vänd sedan ner kycklingenoch grönsakerna
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 4 kaffir lime blad Dela bladen i två på längden och ta bort mittstjälken. 4 kycklinglår skurna i små bitar. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
Ta upp och lägg på tallrik. Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen. Kan säga det att mellangrabben och jag mumsade i oss var sin portion och det var riktigt mumsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.