Skölj och ansa kycklingfiléerna. Det ska bara sjuda en liten stund så att kycklingen blir varm igen. Behövde hjälp både med att linda om och att laga färdigt maten som jag påbörjat
Även om jag använde mig av kyckling, purjolökoch selleri som huvudingredienser i detta recept så tycker jag att det är roligt att experimentera med olika ingredienser för att variera både smaken på soppan och dess näringsinnehåll, så känn dig fri att experimentera med receptet på egen hand och skriv gärna dina egna tips i kommentar fältet nedan
När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Tillsätt kycklingoch purjostrimlor och rör på svag värme tills allt är genomvarmt. Lägg kesellan i en tjockbottnad kastrull och rör ner maizenan och senapen
Vegetarianer hoppar bara över kycklingen, och ökar på mängden grönsaker. Jo, man skarvar med grönsaker och pasta, och vips har man en härlig och innehållsrik vardagsmiddag med festkänning
För lite mer knaper serverade jag tortillachipsmed chilismak till salladen. Knaprig paprika, fräsch purjolökoch söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.