Skölj och ansa kycklingfiléerna. Det ska bara sjuda en liten stund så att kycklingenblir varm igen. Behövde hjälp både med att linda om och att laga färdigt maten som jag påbörjat
Häll såsen över kycklingen. Bryn dem lätt i smör och krydda med salt och peppar. Jag har intevarit någon bra matlagerska senaste tiden, men idag gjorde jag någonting gott som gästerna ville ha receptet på
Även om jag använde mig av kyckling, purjolökochselleri som huvudingredienseri detta recept så tycker jag att det är roligt att experimenteramedolikaingredienser för att variera både smaken på soppan och dess näringsinnehåll, så känn digfri att experimenteramed receptet på egen hand ochskriv gärna dina egna tipsi kommentar fältet nedan
Av skyn tillkycklingen gjorde jag en god ochsyrlig gräddsås. Jag petade under den underbara blandningen under skinnet på kycklingenoch smaken, smaken blev fenomenal
När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda medlite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Tillsättkycklingochpurjostrimloroch rör på svag värme tills allt är genomvarmt. Lägg kesellan i en tjockbottnad kastrull och rör ner maizenanoch senapen
Vegetarianer hoppar bara över kycklingen, och ökar på mängden grönsaker. Jo, man skarvar med grönsaker och pasta, ochvips har man en härligochinnehållsrikvardagsmiddagmedfestkänning
Dela aubergine, lök, purjolök, paprikaimindrebitar. Här kommer ett recept på en kycklingrätt som visadessig vara väldigt god medlite hetta och som blev uppskattad av middagsgästerna
Knaprigpaprika, fräsch purjolökoch söt majs blandades med kokt pasta ochgrilladkyckling. Rör sedan ihop "dressingen" med den kokta pastan, kycklingenoch grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.