När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsursås
Vi åt kycklingen som tacos med sallad, gurka, avokado, riven ost, tacosås och vitlökssås (creme fraiche, vitlök och salt) men jag tror att den skulle vara god till kokta grönsaker eller stekt vitkål också med någon god såstill
Lägg kycklingeni en form (eller icrocpotensinnerformigen) och häll såsen ovanpå. Putsa kycklingen och lägg i plastpåse tillsammans med dijon, salt och peppar och färsk, hackad dragon
Skär kycklingenimindrebitar. Servera med ris och resterande sås. Smakar precis som i restaurang. Sås. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera eller stek kycklingen så att den får lite färg
Sila av buljongen, koka upp med lite grädde och red av, och vips har du en god sås. högrev blirväldigt bra, griskött sådär, kycklingfilé sådär iCrockPot
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitti natten. O inte hjälper det att man liggeri sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Servera den sötsurakycklingentillsammans med ris och sallad. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinägeri en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.