Servera den sötsurakycklingentillsammansmedris och sallad. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinägeri en liten kastrull
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsursås”)
Värm försiktigt oljan i en kastrull och fräs vitlök, ananas och morot på svag värme. När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmedsötsursås
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Smakar precis som i restaurang. Sås. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera eller stek kycklingen så att den får lite färg
O inte hjälper det att man liggeri sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.