Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Lös upp kycklingbuljongeni vattnet ochtillsättrivet skal från en citronochjuicen från en halv citron
Kombinationencitronochkyckling har vi testat i andra variantertidigareoch även denna medrosmarin var riktigt god och det var en enkel rätt som vi kommer att göra igen
Marinaden på kycklingen var citronochrosmarin, så jag körde på den linjenmed mer smak. Ovanligt att jag köper färdigtmarineradkyckling pga att de oftast innehåller så mkt onödigatillsatseroch e-nummer, men denna innehöll bara citronsyran som jag helst undviker
Det blev väldigt lyckat ihopmedkyckling, dragon ochcitronsmak. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarnailite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Det kanske inte är alla som tycker det likaterapeutiskt att stycka kyckling som jag, ochi så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna medskinn) istället för att ta hela kycklingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.