Förra torsdagen höll jag höstens andra kursi Svenska hösttapas. Femton gladlynta kollegor kom och lagade allt från fröknäckebröd med brynt och vispat smör till äppelmustångade blåmusslor, fläskfyllda äppelomelettrullar och rödbetcarpaccio med getost, bland annat
Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av minahöstkursnyheter för Medborgarskolan
Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Jag har varit på en otroligtlärorik Raw Food/Levande Föda kursi tre dagar. Vi lärde oss bland annat. Kursen höll till på den vackra kursgårdenVillaLivsroi Tyresö av inspirerandeKatrin Petersson
MinnsnikurseniVintage-stickning som jag berättade om här på bloggen i höstas. Stickadpepitaruta. I samarbete med studieförbundetBilda har jag under de senaste månaderna hållit en kursiVintage-stickning
Igår var det dags för min andra macaronskurs. I fredags lagade vi den här goda kycklingrätten. Jag räddade dock upp situationen genom att hålla kursen på min arbetsplats istället
Är precis hemkommen från en kvällskursi fransk konversation. Det är mycket kvällsaktiviteter nu. ) Men, men, jag vet faktisktinte om jag ska fortsätta på kursen, det var lite för låg nivå för mig
Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter ikursen jag läser. Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås
Högst ikurs står spenatsoppa med ägg. Som ett led imina försök att äta mer vegetariskt och även billigare mat som soppa blev kvällens middag spenatsoppa med ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.