Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Receptet har vi fiskat upp från världens bästa receptskatt, gröna lådan, Ankis mors stil avslöjar inget om vart receptet hittats men när det står gott med stora bokstäver så vet vi att det bara är att köra
Här kommer ett bra recept. Fast är jag på kalas eller bjudning brukar jag försöka stilla mig lite och ta lagom mycket vaniljsås - man vill ju inte gärna framstå som en galning
Jag blir så glad av solen och värmen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommer och får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångar vändtia och bara andats och njutit av eftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
Vill bara göra er uppmärksamma på att när jag skriver recept kan ni spara det som en pdf eller skriva ut det lättare genomatt öppna inlägget och klicka på knappen för detta
Tips från Montri Sawaengmee att den också fungerar till att “öppna tredje ögat” inom chakran. (OBS Välj ALLTID RAW & Ekologisk KAKAO samt FAIR TRADE – forskning gäller också mörk/rå kakao och mörka chokladkakor med mycket hög kakaoinnehåll – alltså INTE ljusa chokladkakor som ofta är fyllda med raffinerat (farligt) socker + tillsatser och är istället en hälsofara läs mer här>
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.