Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Kungens Pepparkakor250 g strösocker250 g smör1½ dl sirap (ca 210 g)150 g vispgrädde1 litet ägg1½ msk kanel1½ msk ingefära1/4 msk nejlikor½ msk bikarbonat700 g vetemjölRör samman smör och socker med sirap, ägg och kryddor
Idag lagade jag och mina elever Kung Pao chicken. Ibland är mina elever skeptiska mot vegetarisk mat. Så idag lät jag dem laga en klassisk kung pao chicken och jag lagade en vegansk variant med oumph
Hacka purjolöken, löken, chilin och ingefäran. Skär kycklingen i lämpliga bitar och hetta upp en panna med olja och häll i de hackade ingredienserna och kycklingen
En fantastiskt god rätt som är fylld med härliga smaker. En smakrik och het rätt. Riktig klassiker från sichuanköket i Kina och den är älskad världen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.