Man måste inte mixa den eftersom den redan är väldigt fint hackad. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 15 Min
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra. Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Hur som haver så längtar jag redan efter fikat, för då ska jag minsann smälla i mig några av de här godsakerna, kolakakor med hasselnötsbotten, bara inte klokt så goda de är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.