Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Finriv citronoch vitlök i créme fraiche och blanda samman medcitronsaft
Kall sås medparmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitronoch basilika (se här)
Pensla svamparna runt om med smält smör, lägg med den håliga sidan uppåt i en ugnsform. Blanda ricotta, parmesan, citronzest, persillade, salt och peppar i en skål och fyll svamparna med blandningen
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citronochparmesan
Smaka av och mixa vidare tills röran fått en slät konsistens men med en aningens struktur. Citron – vitlök – parmesan är en toppenkombo och passade väldigt bra i den här röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.