Jag hade några goda äpplen till övers här hemma så dom fick bli basen till en mumsig äppelpaj. Smält smöret och blanda i det tillsammans med övriga ingredienser
Kanelig äppelpajmedkrispigt, halvknaprigt, halvmjukt täcke och massa vaniljsås till. Grundreceptet till den här ultimata äppelpajen kommer från en av de senaste numren av Amelia och det är såklart Jessica som har tagit fram det
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Trädgården i Simrishamn svämmade över av äpplen så det blev en del äppelpaj under veckan där. Blanda klyftorna med 0,5 dl socker, 1 msk vaniljsocker och 1 msk potatismjöl
Servera med glass eller vaniljvisp. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Dra från värmen. Blanda i alla övriga ingredienser utom äpplena
När jag slutade jobba, satte jag mig ner, tog en kopp kaffe och bestämde mig för att släppa prestations-ångesten och bara köra ett lätt pass med övningar som jag tycker är roliga och bara få lite cirkulation i kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.