Jag hade några goda äpplen till övers här hemma så dom fick bli basen till en mumsig äppelpaj. Jag har då aldrig ätit någon dålig äppelpaj, det är ett säkert kort
Kanelig äppelpaj med krispigt, halvknaprigt, halvmjukt täcke och massa vaniljsås till. Grundreceptet till den här ultimata äppelpajen kommer från en av de senaste numren av Amelia och det är såklart Jessica som har tagit fram det
SÅ HÄR GÖR DU. Blanda de torra ingredienserna m honung och smör. Bearbeta till en deg. Lägg de grovt hackade nötterna samt äppebitarna som blandats med kanel och honug i botten på en smörad form
Men man kan även göra krispiga sötpotatis pommes utan fritös. Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk
Ibland tryter motivationen även för mig. Igår kände jag mig riktigt seg i kroppen hela dagen, hade ont i huvudet och bara tanken på att träna kändes otroligt jobbig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.