Det är roligt att föra kransar. Det är roligt att föra kransar. Det är så lätt och blir så gott. Det är alltid lika härligt att kunna göra samma sak men att det går att variera på många sätt och blir alltid lika gott
Vanilj- och kardemumma doftande bullar och nyplockade. luktärtor i skön förening. 100 gr smör, smältes. 5 dl mjölk1 pkt torrjäst3 tsk kardemumma1 dl vit sirap2 ägg +1 till pensling1 tsk saltca 1,4 L vetemjöl
Ingredienser Portioner. 4 8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msk smör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En ganska snabblagad tårta, som blir en god dessert. Petit chouxer kan ju varieras på massvis av sätt, med olika smaksättningar på fyllningen och glasyren
Spröda smördegskransar fyllda med Nutella. NUTELLA FYLLDA SMÖRDEGSKRANSAR. Lägg kransarna på bakplåtspapper lite ifrån varandra och grädda i mitten av ugnen i ca 8-10 minuter
Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat
Forma till kransar. Lägg ner några kransar åt gången och fritera ca 1 min på vardera sida. Novembertemat för utmaningen Månadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt
När kransarna svalnat, skär bort ett lock runtom och gröp ur lite. Blanda urgröpet, riven mandelmassa och ett par matskedar av vaniljkrämen till en härlig smet och fyll kransarna med det
Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière. Midsommarafton står för dörren. Jag är inte direkt någon midsommarfanatiker, men jordgubbar är ju såklart ett givet inslag
Rulla degen till tummetjocka längder som sedan formas till kransar (O). Rör ihop fett och socker och blanda sedan i övriga ingredienser till en lätthanterbar deg
Färdiga kransar. 2 kransar. Såg det här receptet på Muskovadobullar i springform hos tidningenhembakat. se och kände mig tvungen att prova på receptet själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.