Förrätten blev denna gång en krabbtoast. Tanken med våra matevents är att alltid laga något som speglar årstiden och med ett fokus på sund djurhållning och kravmärkta råvaror
Krabbtoast. I helgen festade jag och älsklingen till det med en trerätters middag i vårt fina radhus. Vi startade upp med en fördrink, nämligen varsin Äppelmartini
Som första rätt valde vi deras krabbtoast och den var gudomlig god. Med detta ord kan man garanterat få bra mat, i alla fall om alla hans restauranger är som de två vi var på i New York
Krabbtoast. Blanda löken med citronjuice, olja och salt. Krydda med salt och peppar. Skilj äggula från vita och lägg i en liten ugnsfast form med olja, oljan ska precis täcka gulorna
Min krabbtoast på surdegsbröd med citronaoili som var fräsch och god. Som varmrätt valde Hazel fettucine med ärtor, karamelliserad lök och basil- och pistachpesto
Blanda krabbköttet med såsen, blanda väl. Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen. Skiva pain richebrödet på snedden och gnid in båda sidorna med den halverade vitlöken (går att hoppa över)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.