Servera den krämigaparmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellinimed ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
Idag vill jag tipsa om en riktigt krämigbroccolikyckling som min mamma bjuder på ibland och som är fantastiskt gott med tanke på hur få ingredienser det är i rätten, och hur lättlagad den är
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.