4 1 purjolök 3 potatisar 2 morötter 250 g köttfärs 1 msk matfett salt och peppar 1 tsk paprikapulver 500 g krossade tomater 7 dl köttbuljong (tärning och vatten) Till servering hackad persilja bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och hacka löken och fräs den i en kastrull med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt strimlad vitkål och tacokrydda och låt det fräsa samman
Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Tillsätt paprika och teriyakisås och låt sjuda i 3 minuter. Dela salladshuvudena på längden och stek dem i en stekpanna med olja 3 minuter per sida
Igår och i förrgår kom det äntligen lite regn här där vi bor. När det blev lite kyligare ute (och inne med för den delen) passade jag på att koka ihop denna somriga vitkålssoppa, innehållande bland annat färsk vitkål och färskpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.