Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
För mig är det viktigt att matpajer är saftiga. De torra och kompakta pajerna kan jag lätt vara utan. Den här köttfärspajen blev en riktig fullträff, så saftig och god
Jag älskar hemmagjord pizza och har länge använt mig av ett degrecept från Annas mat. Det är ett mycket bra recept, men jag kände att det var dags att prova något nytt,
Bakade pizza därhemma igår och det blev sååå gott. Ett tag så köpte vi alltid "pizza kit" för att det kändes snabbt och enkelt, men jag tyckte alltid att pizzan blev så salt
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.